Страховой адвокат

Ви не просто так відвідали цей розділ, чи не так? Швидше за все, у Вас є якась проблема, яка не дає Вам спокійно спати, працювати, відпочивати, займатися своїми повсякденними справами.

Повірте, ми живі люди і переживаємо за Ваші негаразди більше за Вас. Ми працюємо і ставимося до наших клієнтів так, як би ми хотіли, щоб ставилися до нас.

Ще нам дуже подобається, коли наші клієнти йдуть від нас задоволеними та щасливими, а потім, при можливості, перебуваючи поруч у своїх справах, не забувають по-сусідськи забігти на хвилинку, щоб просто поділитися своїми новинами, щось розповісти!

Страхова компанія – це група людей, які справді не хочуть, щоб з Вами щось трапилося.

Договір страхування, він же автоцивілка, він поліс обов’язкового страхування, породжує правничий та обов’язки для Страховика і Страхувальника.

У разі настання страхової події, Страхувальник зобов’язаний своєчасно повідомити СК про подію, що з ним сталося, надати відповідні документи. Страховик також має певні обов’язки перед Страхувальником: прийняти від Страхувальника заяву про настання страхового випадку; своєчасно провести огляд транспортного засобу; прибути місце події тощо.

На жаль, дуже часто Страховик, зловживаючи непоінформованістю Страхувальника не виконує взяті на себе обов’язки, у такий спосіб затягуючи терміни виплати страхового відшкодування, зменшує суму страхового відшкодування, вигадуючи причини для відмови у виплаті страхового відшкодування або причини зменшення страхової виплати.

Задумайтесь на хвилинку, хто зацікавлений у виплаті страхового відшкодування – Страхувальник чи СК? Відповідь очевидна. Наявність на руках страхового полісу не є гарантією того, що Вам буде виплачено страхове відшкодування та ще у встановлений термін та в бажаному розмірі. Тому саме Страхувальнику потрібно потурбуватися про те, щоб усі необхідні документи були підготовлені належним чином та своєчасно подані. Адже саме непоінформованість Страхувальника в процесі звернення за виплатою часто є причиною затягування Страховиком термінів здійснення виплати або відмови від Страховика.

Необхідно врахувати, чим відповідальнішою Ви виконуватимете всі необхідні дії при зверненні за виплатою страхового відшкодування, тим вище буде ймовірність виплати в повному обсязі та своєчасно. У будь-якому випадку, у цьому питанні бажано заручитися підтримкою фахівця, який дозволить заощадити час, нерви та отримати страхове відшкодування.

Наші контакти


    Юридичний захист Rusanoff - всі види правового захисту

    Детальніше